Jdi na obsah Jdi na menu
 


Valná hromada 19.2.2024 od 18,30 hod

11. 2. 2024
 
Vážení členové,
dovolte mi tímto vás všechny pozvat na jednání valné hromady, které se bude konat v pondělí 19. února 2024 od 18.30 hod v restauraci v Hájku. Registrace a placení členských příspěvků (200 Kč) bude zahájeno od 18 hodin. 
Chcete-li využít zaslání členského příspěvku na účet spolku, zde je č. ú. -  2200759774/2010. Do poznámky uveďte, prosím, svoje jméno  a příjmení.
 
Prosím o maximální účast, abychom byli usnášeníschopní. Můžete se na základě plné moci nechat zastoupit - jiným členem, jinou osobu či mnou (stačí vyplnit moje jméno a vhodit mi plnou moc do schránky nebo ji poslat na tento mail). Pozvánka s programem a plná moc je v příloze, papírovou verzi obdržíte do schránek v následujících dnech.
 
Letošní valná hromada je volební - končí pětiletý mandát jednoho člena představenstva. Tento člen bude kandidovat i do dalšího období. Budete-li navrhovat někoho dalšího, takto navržený člen musí být na jednání přítomen nebo jeho navrhovatel musí předložit písemné prohlášení navrhovaného, že s tímto návrhem souhlasí.
 
Prosím o předání informace o konání valné hromady ostatním rodinným příslušníkům, kteří mají uvedenou u svých kontaktů Vaši mailovou adresu.
 
Děkuji.
Mějte se dobře a v únoru se těším na viděnou.
 
Pavlína Škvrnová