Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jak nám bylo krásně na čárách.....

Vážení, viděli jste to počasí v posledních 3 dnech???? Děs a hrůza . To nám to zase jednou vyšlo, až neuvěřitelně.

V den čarodějnic jsme se mohli všichni těšit  ze slunečného dne, a tak by člověka ani nenapadlo, že příprava bude někde váznout. Jenže se jaksi zapomnělo, že většina z nás je pracujících, a tak došlo k časovému posunu. Přes všechny možné technické i časové potíže jsme měli přichystáno vše včas.

Zpočátku se ani nezdálo, že bude tak velká účast. Dětí tu pobíhalo pár, nezajímaje se, co že je tu pro ně připraveno. Bavilo je jen tak pobíhat...... a čarodějkám se honilo hlavou, pro koho se to vůbec vymaškařily? Během chvilky však bylo vše jinak. Dětí i dospělích přibylo a začalo být na pilno. Příprava her pro děti se nám vyplatila.  Děti se rozdělily do čtyř týmů v čele se svým kapitánem.Těchto rolí se výborně ujali: Míša, Pája, Ládik a Míra. Hrdě pak bojovali a fandili svým týmům s těmito názvy : Košťata,Klíšťáci,Šejkové a Gladiátoři. Vítězným týmem se stali jak jinak než Gladiátoři. Čarodějky dětem rozdaly čarodějnické licence a kapitáni pro ně na oplátku napsali děkovné listiny.

Všichni se náramě bavili při zdolávání čarodějnických úkolů. Stopovačce s tajenkou, závodech na koštěti, skocích v pytlích, sbírání diamantů, kreslení křídou či přetahované. Během odpoledne se mohly občerstvit buřtíkem a pitíčkem, které od nás dostaly zcela gratis!

Kolem půl osmé se zapálila hranice s čarodějnicí, tak bylo o další zábavu postaráno. To už byla louka zcela zaplněna lidmi.

Odpoledne krásně uteklo. Večer byl provoněn klobáskou a guláškem. Domácím kotlovým ....bylo ho tak 50 litrů. Pivko a malinovka se točili proudem.

Jediné co nám opravdu nevyšlo, byla hudba! Díky zranění jednoho z muzikantů jsme se museli spokojit jen s radiem. Tímto se všem omlouváme a slibujeme, že budete mít jěště příležitost si je poslechnnout při jiné příležitosti.

Letos jsem prvním rokem nezůstávala až dokonce neboť mě čekalo raní vstávání, tak nemohu říct v kolik hodin odcházeli poslední silní jedinci. V půl páté ráno, při mé kontrole, už tam nikdo nebyl. Byl to zvláští pocit, vidět tam to ranní prázdno.

 

Každému kdo se podílí na přípravách děkuji za ochotu a obětavost na našich akcích.

Též patří omluva a poděkování sousedům, kteří by mohli či jsou námi rušeni.

Největší dík patří Vám co jste přišli, zúčastnili a finančně přispěli.

 

    TĚŠÍME SE NA DALŠÍ AKCI A TO 31.5.2014 NA DĚTSKÉM DNI.