Jdi na obsah Jdi na menu
 


DRAKYJÁDA : Létalo se o 106 :-)

21. 10. 2013

I pro tentokrát nás podrželo počasí i naši věrní účastníci.

Zdánlivě skromně vypadající akce se díky všem příchozím stala velkolepou přehlídkou krásných létajících draků. Registrováno bylo úžasných 63 dětí.

Po vyznačené ploše mezi Kolodějskou oborou a novovýstavbou se to hemžilo malými i velkými krotiteli. Snaha udržet své drakouny ve vzduchu co nejdéle neodradila ani malá přeprška.

Proběhla překrásná výstavka malovaných draků, které děti mohly na místě nakreslit a vystavit. Sestavená dětská porota posléze vyhodnotila a ocenila toho NEJ. Ale ani ostatní děti nepřišly zkrátka. Při registraci obdržely sladkost , po celou dobu akce měly k dispozici teplý čaj, dobroty od našich dospěláků a nakonec pozornost - časopis Méďa Pusík. Pro všechny návštěvníky  bylo nachystané občerstení - klobásky, pivečko i svařáček....... 

Celou akci pro nás opět na svůj fotoaparát zaznamenával pan Ivan Civín, kterému za jeho obětavost pro dobrou věc moc děkujeme.(Už se těším na snímky). Stejný dík patří jako vždy těm, co celou akci připravovali.

 

Takže buďte i nadále s námi a přijďte nás podpořit na další akci. Jen tak docílíme toho, že to U NÁS V HÁJKU  bude kulturně žít.

                                                                                                                                                     qp

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář