Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dětí jako smetí

9. 4. 2014

Zdravím všechny příznivce našich akcí.

Chyběl vám komentář k dětskému maškarnímu???????

Tady je .

Se zpožděním leč přece. Jeden už byl napsán, ale počítač mi ho nenávratně spolkl.

Vlastně není moc o čem psát. Ten, kdo přišel, mohl vidět sám, že díky Vaší hojné účasti to bylo sado - maso. Neočekávaně velký počet účastníků nás velmi mile překvapil a popravdě zaskočil. V kostýmech se nám přišlo ukázat necelých 70 dětí. Cca o 20 dětí více než loni. K tomu si připočítejte doprovod rodičů a máte tu pěkný součet.

S ohledem na tuto skutečnost se musíme lehce omluvit za možné nepříjemnosti a zmatek. Vůbec mě nenapadá, kde bude probíhat maškarní v příštím roce. Pokud nám zůstanete věrni a počet bude přinejmenším stejný, nevejdeme se ani do Altu ( předpokládané místo konaní na příští rok), ale ani k Martinovi. Teď je právě ta doba, kdy by se hodil původní sál na hospodě. V součastnosti prostor squashových kurtů.

 

Jako vždy nás podrželo počasí. Některé děti  si  s rodiči užívali čerstvého vzduchu na předzahrádce a mohli tak na chvíli uniknout z přeplněného prostoru. Přesto všechno věřím, že se dětem maškarní líbilo. S prázdnou domů rozhodně neodcházeli a bříška určitě prázdné taky neměli. Připraveno bylo občerstvení,sladkosti,malá tombola i drobnosti za soutěžení.

 

Doufám, že naše kostými se vám líbily , tak jako se nám líbily ty vaše. Jak říkám každoročně :  " Máme štěstí, že nevolíme vítězné masky. Každá by zasloužila první místo."

 

Loučím se a na čarodějnicích 30.4.2014 na viděnou .

p1120060.jpg

 

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky 2014 Restaurace U Kallaschů