Jdi na obsah Jdi na menu
 


Archiv

Nalezené příspěvky

8. ročník Hájecké cyklojízdy se opět vydařil

8. 9. 2024

| Rubrika: KOMENTÁŘE

8.ROČNÍK HÁJECKÉ CYKLOJÍZDY SE OPĚT VYDAŘIL
 
_pho5627.jpg
 
 
Letošní ročník Hájecké Cyklojízdy, který se konal už poosmé, přilákal opět spoustu cyklistů z různých koutů. Nadšení účastníků, kteří se těší na tuto tradiční akci, bylo znatelné už od ranního startu. Organizátoři připravili hned dvě trasy, aby uspokojili jak náročnější jezdce, tak ty, kteří preferují pohodovější jízdu. Kratší, 12kilometrová trasa, byla určena pro rodiny s dětmi a rekreační cyklisty, zatímco delší, 18kilometrová, vedla až do Běchovic a Újezdu nad Lesy a představila výzvu pro ty zdatnější.
Letos byla zvolena trasa mimo blízké okolí Hájku, což nabídlo účastníkům nový zážitek a pohled na vzdálenější části. I když se peloton rozdělil na dvě skupiny podle zvolené trasy, všichni cyklisté se v průběhu jízdy střetli v několika společných bodech, což dodalo celé akci příjemnou atmosféru soudržnosti.
Bezpečnost byla, jako každý rok, zajištěna přítomností policie, která se postarala o bezpečný průjezd frekventovanými úseky silnic. Díky slunečnému a teplému počasí si účastníci užívali čekání na ty pomalejší a celé dopoledne proběhlo v pohodovém duchu.
V cíli, který byl tradičně u oblíbené hospůdky v Hájku, čekala na účastníky nejen chutná jídla, ale také závěrečná tombola. Výhry byly opět lákavé – cyklodresy, lahve na kolo, rukavice či vtipné trumpety na kola, které vzbudily nadšení mezi soutěžícími.
Akce se tak opět stala úspěšnou a již nyní se všichni těší na příští ročník, který slibuje další novinky a zajímavé trasy.
 
Celé akce se zúčastnilo 43 malých a 35 dospělých cyklistických nadšenců.
 
Všem děkujeme za účast i přípravu.
 
Ondřej Kallasch - patron akce

 

Odkaz na fotografie: https://www.rajce.idnes.cz/detihajku/album/cyklojizda-7-9-24-l-b

 

Nalezené složky

Nebyly nalezeny žádné složky