Jdi na obsah Jdi na menu
 


2013 Pesion Alt

 

734231_585318374825609_1682761870_n.jpg

S upřímnou radostí mohu říci, že i letošním rokem přišlo mnoho krásných masek. 48 dětí z toho 6 miminek (tuším) - je pro nás velkým úspěchem - bylo odměněno již klasickým občerstvením ve formě hranolků nebo poháru, fidorkovou medajlí a tombolou. A myslím si, že jsme byli opravu štědří neboť byli odměňováni opravdu všichni i děti bez kostýmu, miminka i děti, které díky nemoci nemohly dorazit. 

Je pro nás štěstím, že nemusíme vyhlašovat první místo neboť by to bylo velice obtížné. Maskami se to jen hemžilo a to od úplných miminek až po velké školáky. Z mého pohledu by u mě zvítězila pastýřka - za nejhezčí kostým - v podání Kristýnky a malý Elvis - za nejlepší sólo vystoupení - v podání Františka.

S ohledem na prostory musejí být přizpůsobovány bohužel i hry. Děti jako po každé pobavila židlovaná  a dovádění při muzice, kterou nám pouštěl náš osvědčený DJ Jarda. A zjištění, že děti právě  baví nejvíce řádění za zvuku hudby , pinkání s balónky a praskání bublin, které se Klaunovi moc nedařily se na některé hry ani nedostalo. Např. na hudební kvíz, který měl mimochodem v loňském roce velký úspěch, hra na Popelku, Mrazík aj.

 

Komu poděkovat?

Rozhodně manželům Zvelebilovým za poskytnutí prostor a za trpělivost, kterou s námi mají :-) . Místnímu spolku ČČK Hájek, který to organizoval.

Jmenovitě : J.Mašková, J.Vávrová, K.Mašková, H.Chejnová, P.Peková,J.Krejčíková, P.Plášková.

Také patří dík paní Mácové, která pro děti zajistila časopisy Méďa Pusík.

Ale hlavně Vám, kteří  jste přišli  a k tomu jěště přispěli do naší pokladničky. Díky velice si toho ceníme a těšíme se na příště ;-)

 

 

Máte-li nějakou připomínku, možnost něčím věcně či finančně přispět nebo nám chcete s příští akcí pomáhat .Neváhejte nás kontaktovat

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář